• 0
  • 0
  • 0
Question RSS Feed

Ремонт пральних машин Івано-Франківськ

Технічний прогрес не стоїть на місці, полегшуючи життя людям. Ще донедавна плями і бруд були великою проблемою жінок, особливо молодих мам. Сьогодні ж завдяки сучасним пральним машинам і порошкам це хвилинна справа: закинув, насипав, натиснув і все! Але рано чи пізно техніка ламається, і що робити, коли Вам потрібен терміновий ремонт пральних машин (Івано-Франківськ)?

Рішення є, дзвонити до професійних майстрів, телефони яких Ви знайдете нижче.

На нашому сайті розміщені прямі телефони майстрів, які виконують ремонт пральних машин в Івано-Франківську без комісій і переплат, за розумні гроші і обов’язково з гарантією! Вам не потрібно везти важку техніку до сервісного центру, завдяки послузі виклик майстра на дім», наші спеціалісти приїдуть до Вас з усім необхідним інструментом, звичайними запчастинами і виконають ремонт пральної машини в Івано-Франківську настільки швидко, наскільки це можливо. У разі складної поломки техніки, потрібно буде замовити необхідні комплектуючі зі складу, тоді ремонт може затягтись на декілька днів.

Якщо Ваша машина не зливає або не заливає воду, гримить і стукає, не нагріває воду, телефонуйте майстрам Aldo-Holod, їх величезний досвід та майстерність допоможуть зробити ремонт пральних машин практично всіх відомих виробників (Whirlpool, Ardo, Bosch, Samsung, Ariston, LG, Indesit, Zanussi, Gorenje, Beko, Candy, AEG, Electrolux, General Electric, Siemens, Philips та інших).

Ремонт пральних машин Івано-Франківськ

Адреса: пр. Чорновола, 13б
Місто: Івано-Франківськ

Телефон.моб.:,
Телефон.моб.:,
Телефон.ст.:,
Електронна пошта:

Графік роботи: пн-пт 09.00 - 18.30; сб 10.00 - 15.00
Вихідний: неділя
Гарантія: 1-3 місяці

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Одноклассники
Back to top
Добавить комментарий


+ 5 = 10


© 2011 - 2022

Полезные материалы: