• 0
  • 0
  • 0
Question RSS Feed

Ремонт пральних машин Рівне

У сучасному домі пральна машина як член сім’ї, вона найкраща помічниця, без якої важко уявити життя. Тому коли ламається ця сама помічниця, все йде шкереберть. І хочеться лише одного: не прати вручну, а просто зробити якнайшвидше ремонт пральної машини (Рівне) і повернути комфортне життя.

Виконати якісний ремонт пральних машин (Рівне) можуть далеко не всі спеціалісти. Найкраще звертатись до вузькоспеціалізованих майстрів, які розбираються у всіх тонкощах пральної техніки. Прямі телефони таких майстрів Ви можете знайти нижче, на нашому сайті Aldo-Holod. Жодних комісійних та переплат диспетчерам і посередникам, одні з найнижчих цін в місті Рівне на ремонт пральних машин та комплектуючі і запчастини до них. До того ж на всі ремонтні роботи майстри дають гарантію, що ще раз підтверджує якість їх послуг. А з питань роботи та експлуатації техніки ви зможете консультуватись ще 2 роки безкоштовно!

Для того, щоб не перевозити важку техніку до майстерні, пропонуємо скористатись послугою «виклик майстра на дім Рівне» («вызов мастера Ровно»). Варто лиш зробити дзвінок до майстра, вказати марку, модель машини та ймовірну причину поломки, і вже через декілька годин чекайте на помічника. Наші майстри спочатку проводять діагностику, визначають скільки часу та коштів піде на ремонт пральної машини (Рівне) і, якщо Вас все влаштовує, починають роботу. Нескладні проблеми, такі як заміна тену чи насосу зливу води, можна ліквідувати в перший же візит, більш складні (ремонт модуля управління) можуть потребувати додаткових запчастин і 2-3 дні часу. Спеціалісти виконують ремонт та встановлення усіх пральних машин вітчизняного та імпортного виробництва у місті Рівне, звертайтесь, будемо раді допомогти!

Ремонт пральних машин Рівне
Адреса: вул.Степова, 16
Місто: Рівне

Телефон.моб.:+38 095 305-00-24,
Телефон.ст.:,
Електронна пошта:

Графік роботи: пн-пт 09.00 - 18.00; сб 09.00 - 15.00
Вихідний: неділя
Гарантія: 3-12 місяці

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Одноклассники
Back to top
Добавить комментарий


5 − 3 =


© 2011 - 2022

Полезные материалы: