• 0
  • 0
  • 0
Question RSS Feed

Стабілізатор напруги для холодильника

Що таке перепади електричної напруги, особливо восени і взимку, знають не з чуток багато жителів наших міст і сіл. Періодичні коливання напруги в електромережах, а також несподіване відключення електрики може призвести до виходу з ладу холодильника у вашому домі.

Причин появи таких явищ досить багато.

Зниження напруги в електричній мережі

Наприклад, зниження напруги в електричній мережі як правило пов’язане з тим, що мешканці, особливо у багатоквартирних будинках, використовують техніку, що має високу потужність споживання. Це пральні машини-автомати, електричні чайники, праски, мікрохвильові печі і так далі. Який результат? Трансформаторні підстанції у таких умовах змушені працювати на граничних режимах і частенько не можуть впоратися з навантаженням. Крім того, складнощі створюють і деякі майстри, які використовують в побуті електричні бетономішалки, зварювальні апарати, сушіння і так далі. Через таких громадян також виникають великі проблеми при роботі спільних електромереж. Їм не завадило б придбати бензинові портативні електростанції, що дозволяють виконати багато роботи без підключення до електромережі. Різкі стрибки напруги зазвичай пов’язані з якою-небудь аварійною ситуацією внаслідок різних причин. При короткому замиканні як правило, встановлена на електричних підстанціях автоматика одразу ж спрацьовує. При цьому лінія, на якій виникло перевантаження по струму, відключається. Але все-таки є дуже маленький проміжок часу, достатній для того щоб холодильник вийшов з ладу.

Відновленні нормальної напруги в мережі

Ідеальним рішенням для запобігання таких ситуацій є придбання стабілізатора напруги, що оберігає від несподіваного підвищення або зниження напруги в електромережі. Ця установка захищає побутову техніку від підвищення напруги більше 260 В і від зниження до 170 В. Загальна потужність споживачів електроенергії може бути до 6.6 кВт. При відновленні нормальної напруги в мережі, пристрій автоматично підключає всі прилади до мережі.

Гранична напруга для холодильників

Купити стабілізатор напруги можна у компанії "ДІА-Н", там же, де продаються і інші види захисних приладів. До таких приладів можна віднести джерела безперебійного живлення, мережеві фільтри, автоматичні вимикачі (пробки-автомати), що відключають мережу при підвищенні напруги. Навіть якщо напруга досягне 380В, коли сам стабілізатор напруги може вийти з ладу, при цьому він захистить всю побутову техніку у будинку, а це немало! Імпортні холодильники розраховані на безвідмовну роботу при відхиленнях напруги в мережах за їх національними стандартами від 198 до 242 В (220В +/-10 %). Вітчизняні холодильники розраховують на роботу при напрузі в мережі за російським стандартом від 187 до 242 В (220В +/-15 %).

Стабілізатор напруги для холодильника;
Адреса: вул. Долинського, 6
Місто: Львів

Телефон.моб.:+380 97 343-83-57,
Телефон.моб.:+380 66 115-42-54,
Телефон.ст.:+380 322 53-07-79,
Електронна пошта: dian.stab

Графік роботи: пн-пт 09.00 - 18.00
Вихідний: субота, неділя
Гарантія:

 

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Одноклассники
Back to top
Добавить комментарий


5 + = 14


© 2011 - 2022

Полезные материалы: