• 0
  • 0
  • 0
Question RSS Feed

Стабілізатори напруги для телевізора

  Переважна частина сучасних телевізорів відноситься до категорії точних електричних приладів, для яких якість електричного живлення відіграє значну роль. В наш час відбуваються значні зміни у виробництві телевізорів – з’являються нові їх види, проте поява різких перепадів напруги або короткого замикання, може стати причиною поломки нового телевізора.

В зоні ризику знаходяться рідкокристалічні телевізори, плазмові панелі та домашні кінотеатри, саме вони потребують стабільної напруги в першу чергу. Особливу небезпеку для телевізорів представляють імпульсні поміхи, що виникають внаслідок роботи інших побутових приладів. Тому дуже важливо, вчасно забезпечити належний рівень захисту телевізора, за допомогою стабілізатора напруги.

Особливу небезпеку становить той факт, що не завжди причиною поломки побутового телевізора є візуально помінті стрибки напруги. Адже непомітні коливання напруги, також можуть впливати на нормальну роботу телевізора, оскільки сучасні побутові прилади переважно орієнтовані на зарубіжні стандарти. Саме тому, сучасна побутова техніка невзмозі самостійно подолати перепади напруги в електричній мережі. Для коректної роботи телевізора необхідно встановити стабілізатор напруги, що захистить телевізор від різких коливань напруги, короткого замикання та імпульсних перенапруг.

Високий ступінь захисту від перепадів електричного сигналу, забезпечують стабілізатори напруги для телевізора та іншої оргтехніки, виробництва компанії "ДІА-Н". Стабілізатори даного виробника забезпечують захист телевізорів від різних граничних коливань в електромережі. Є стабілізатори, які відключаться при підвищенні напруги до 250 В, а є такі, які надійно працюють при 285 В. Таким чином слід враховувати діапазон коливань напруги в Вашому домі і краще брати прилад з відповідним діапазоном робочих вхідних напруг. Кожен може купити оптимальний стабілізатор напруги для телевізора або оргтехніки, які будуть захищати Ваш електроприлад від перепідів мережевої напруги.

Стабілізатори напруги для телевізора;
Адреса: вул. Долинського, 6
Місто: Львів

Телефон.моб.:+380 97 343-83-57,
Телефон.моб.:+380 66 115-42-54,
Телефон.ст.:+380 322 53-07-79,
Електронна пошта: dian.stab

Графік роботи: пн-пт 09.00 - 18.00
Вихідний: субота, неділя
Гарантія:

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Одноклассники
Back to top
Добавить комментарий


+ 7 = 16


© 2011 - 2022

Полезные материалы: