• 0
  • 0
  • 0
Question RSS Feed

Телефон майстра фотоапаратів Івано-Франківськ

Безліч ремонтів фотоапаратів трапляються із-за потрапляння вологи всередину фотоапарата. Якщо трапилася така неприємність і ви випадково впустили фотокамеру у воду чи намочили її – одразу вийміть з неї акумулятори і, не гаючи часу, віднесіть майстру фотоапаратів в Івано-Франківську.

Потрапляння вологи всередину апарату може спричинити окислення всіх деталей. А якщо це трапиться у солоній воді – то вашому фотоінструменту взагалі «кришка». Бо сіль може роз’їсти дрібні деталі або призвести до інших пошкоджень, через які може перестати працювати об’єктив. У більшості випадків він легко піддається ремонту без дорогої заміни.

Якщо камера була вчасно знеструмлена, то вся робота буде зведена до чистки внутрішніх деталей і оптики. В гіршому випадку перестануть працювати системи автофокусування, стабілізації зображення і т.д. Фотоапарат можна відремонтувати і в такій ситуації, але тут справа набагато складніша і може обійтися вам дорожче.

Час іде на хвилини та секунди. Навіть якщо вам здалося, що фотокамера працює нормально – не випробовуйте долю і несіть її в ремонтний сервіс. Чим раніше ви звернетеся до майстра, тим швидше буде проведена діагностика і визначена необхідність ремонту вашої камери.

Майстер фотоапаратів Івано-Франківськ
Адреса: вул. Страчених, 3
Місто: Івано-Франківськ

Телефон.моб.:+380 96 782-47-70,
Телефон.моб.:+380 99 451-05-75,
Телефон.ст.:,
Електронна пошта:

Графік роботи: пн-пт 10.00 - 18.00; сб 10.00 - 14.00
Вихідний: неділя
Гарантія: 1-3 місяці

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Одноклассники
Back to top
Добавить комментарий


5 + = 10


© 2011 - 2022

Полезные материалы: