• 0
  • 0
  • 0
Question RSS Feed

Стабілізатор напруги для пральних машин

Ринок стабілізаторів напруги зараз динамічно розвивається, поповнюючись новими моделями для захисту побутових приладів, зокрема пральних машин. Збільшення кількості електроприладів впливає на потужність трансформаторних підстанцій та ліній електропередач. Необхідність установки стабілізатора напруги пральної машини зумовлена коливаннями величини напруги в мережі та значним відхиленням від визначених норм та стандартів в межах від 198 В до 242 В.

Вибір стабілізаторів напруги пральних машин

Коли обираєте стабілізатор напруги для пральної машини, потрібно враховувати потужність побутового приладу з врахуванням пускового струму. Потужність побутової пральної машини складає приблизно від 1500 до 2000 Вт. Крім того, необхідно брати до уваги поправку на коефіцієнт, який залежить від фактичної напруги в електричній мережі. Також, вибір стабілізатора пральних машин, необхідно проводити з врахуванням швидкодії прилада на стрибки напруги в електромережі. Зрозуміло, що досвідченому електрику вибрати стабілізатор напруги для пральних машин, враховуючи всі необхідні показники не потребує значних зусиль. А як бути нам, простим користувачам пральних машин?

Все дуже просто, необхідно лише звернутись до спеціалістів та отримати пораду, як вибрати стабілізатори напруги для пральних машин. Рекомендуємо користувачам нашого сайту звертатись до фахівців компанії "ДІА-Н". Інженери даної компанії вже тривалий час розробляють та виготовляють електрообладнання для побутових приладів.

Купити стабілізатор напруги пральної машини

Стабілізатор напруги для пральних машин виробницства компанії "ДІА-Н" користуються значним попитом та довірою користувачів побутових приладів. Кому пощастило купити стабілізатор напруги для пральної машини даного виробника, вже переконались, що ціна приладу відповідає якості. Отримати докладну інформацію, щодо технічних характеристик та умов використання стабілізатора напруги пральної машини можна у фахівців компанії "ДІА-Н".

Стабілізатор напруги для пральних машин;
Адреса: вул. Долинського, 6
Місто: Львів

Телефон.моб.:+380 97 343-83-57,
Телефон.моб.:+380 66 115-42-54,
Телефон.ст.:+380 322 53-07-79,
Електронна пошта: dian.stab

Графік роботи: пн-пт 09.00 - 18.00
Вихідний: субота, неділя
Гарантія:

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Одноклассники
Back to top
Добавить комментарий


+ 2 = 11


© 2011 - 2022

Полезные материалы: