• 0
  • 0
  • 0
Question RSS Feed

Майстер посудомийних машин в Івано-Франківську

Посудомийна машина в цілому техніка складна та дорога, тому, слідуючи правилу, що скупий платить двічі необхідно при появі будь-якої  несправності не намагатися знайти причину поломки самому, а  викликати майстра. Майстер посудомийних машин в Івано-Франківську, в ході повної діагностики поломки зможе  говорити про доцільність та вартість ремонту.

Зазвичай майстри в Івано-Франківську виконують ремонт на місці використання агрегату, тобто на вашій кухні. Лише при наявності складних поломок зможе знадобитися так званий «стаціонар». Доставку посудомийної машини в майстерню можна виконати самому або доручити це завдання майстрам. У випадку вибору останнього варіанту вартість витрат буде включена в загальну суму роботи.

Також треба зазначити, що майстри, які працюють в майстернях Івано-Франківська, в ході повної діагностики визначають необхідність і рентабельність ремонту і дають змогу клієнту вибирати необхідність ремонту чи покупки нової машини. Якщо ви вирішите не ремонтувати машину, тоді ви оплачуєте лише діагностику. І подальше життя вашої посудомийної машини – у ваших руках. Зробіть правильний вибір…

Майстер посудомийних машин в Івано-Франківську
Адреса: пр. Чорновола, 13б
Місто: Івано-Франківськ

Телефон.моб.:+380 50 176-56-03,
Телефон.моб.:+380 97 865-47-13,
Телефон.ст.:,
Електронна пошта:

Графік роботи: пн-пт 09.00 - 18.30; сб 10.00 - 15.00
Вихідний: неділя
Гарантія: 1-3 місяці

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в Одноклассники
Back to top
Добавить комментарий


+ 1 = 10


© 2011 - 2022

Полезные материалы: